Hronika

Taksista u Nišu opljačkao pa pretukao austrijskog državljanina

Niška policija podnela je krivičnu prijavu protiv taksiste iz Niša V.S. (39) zbog sumnje da jeod austrijskog državljanina A.F. (28) nezakonito oduzeo 7.500 dinara nakon čega ga je i pretukao, jer se Austrijanac pobunio zbog oduzetih para.

Zbog toga je protiv taksiste podneta i prekršajna prijava, a inicdent se degodio 9. decembra oko tri sata iza ponoći u Ulici 7. juli.

“Austrijanac je pozvao taksi da ga preveze do stana u kojem je odseo u Nišu jer je bio u pripitom stanju. Kada ga je taksista dovezao do željene adrese, taksista mu je rekao da treba da plati 350 dinara. Međutim, kada je Austrijanac otvorio novčanik i pokazao taksisti da uzme koliko treba iz njegovog novčanika, jer se verovatno nije snašao sa srpskom valutom, taksista je uzeo sav novac iz novčanika u iznosu od oko 7.500 dinara. Kada se A.F. pobunio zbog toga, taksista je nasrnu na njega i pretukao ga”, priča sagovornik “Novosti”.

U niškoj policiji kažu da je Austrijanac prijavio slučaj i da su oni veoma brzo identifikovali taksistu protiv koga su podneli prijave u redovnom postupku.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com