EkonomijaPromo vesti

Stiže najveći regionalni sajam zapošljavanja

Ukoliko tražite novi posao ili svoje prvo radno iskustvo, šansu za to moći ćete da potražite na devetom regionalnom online Sajmu zapošljavanja i obrazovanja “Virtuelni dani karijera i znanja 2018.”.

Deveti regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja Virtuelni dani karijera i znanja 2018, ove godine biće održan od 3. do 10. oktobra, na adresi http://dankarijera.com/RS/. Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta Poslovi.infostud.com, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Ove godine, uz rekordno veliki broj oglašenih mesta na sajmu, sve kompanije i oglasi će biti grupisani u pet tematskih kapsula, Trgovina, IT, Finansije, Turizam i Obrazovanje. Tako će kandidati lakše pronalaziti oglase iz određenih oblasti koje im odgovaraju, a osim mogućnosti konkurisanja, na raspolaganju će im, između ostalog, biti i live chat sa poslodavcima koji su im interesantni.

Na ovogodišnjem sajmu, kada je Srbija u pitanju, radnike će tražiti Coca-Cola, Nelt, Strabag, Ubisoft, Ernst & Young, Mitto, Erste Bank, Milšped, Deichmann, Joorney, Brainjocks, NativeCamp, eFront, Miticon, Infostud, Metro Cash & Carry, Hyperoptic, Ogury, FIS, Adria Media Group, GroundLink, BENU apoteka, LearnUpon, Ardgah, Delhaize, dok će Addiko Bank radnike tražiti u celom regionu.

Pored potrage za poslom, svi posetioci će imati mogućnost da bolje upoznaju poslodavce i direktno komuniciraju sa predstavnicima kompanija. Takođe, za sve programere iz regiona, tu je Virtuelni Hakaton nakon kog najbolje očekuju vredne nagrade.

Kako biste bili u toku sa svim novostima vezanim za ovogodišnji Virtuelni sajam karijera i znanja, možete na strani >>> u polje ispod ostaviti e-mail adresu, i sve aktuelnosti će vam stizati u inbox.

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu i rokovima za prijavu, možete  svakoga dana više pročitati ovde.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com