Društvo

Škole dužne da same uređuju svoja školska dvorišta

Iako je školska godina počela, pojedine osnovce dočekala su nesređena školska dvorišta.

Jedan od primera je dvorište OŠ „Sreten Mladenović Mika“ u naselju Apelovac, gde su roditelji izrazili zabrinutost zbog nepokošene trave, nepočišćenog otpada, ali i otvorenih šahti.

„Mi pomažemo gde možemo i zaista smo izašli u susret svakome onome ko je pozvao. Nama je dužnost da birnemo o svojim građanima i javnim gradskim površinama jer se radi o školama. Mi radimo škole onda kada imamo inicijativu da se odradi neka škola, međutim to u redovnom programu nemamo. Ukoliko se škola „Sreten Mladenović Mika“ bude javila, mi ćemo sigurno pomoći“ rekao je direktor JKP Mediana Dragoslav Pavlović.

Pavlović je još istakao da su škole dužne da same uređuju svoja školska dvorišta, a tamo gde je to neophodno JKP Mediana će vrlo rado pomoći.

Kao primer dobre saradnje JKP Mediane i osnovnih škola jeste sređivanje školskih dvorišta OŠ „Sveti Sava“, OŠ „Ćele Kula“ i OŠ „Duško Radović“ gde je su iz Mediane obezbedili neophodnu mehanizaciju i pomoć prilikom sređivanja i košenja.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com