Hronika

Šanker prodavao drogu?

Niška policija uhapsila je M. N. (1993) iz Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u džepu jakne osumnjičenog koji radi kao šanker u jednom lokalu u Aleksincu pronašla četiri paketića sa oko pet grama marihuane i 10 tableta MDMA. Sumnja se da je prethodno dvadesetdevetogodišnjoj devojci iz Aleksinca prodao paketić sa 0,75 grama marihuane.

Prilikom pretresa njegove kuće, policija je pronašla više paketa sa tabletama ekstazija i marihuane. Sumnja se da je pronađena droga bila namenjena daljoj prodaji, navode u policiji.

Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Protiv dvadesetdevetogodišnje devojke podneta je krivična prijava u redovnom postupku Višem javnom tužilaštvu u Nišu, zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com