Sport

Radnički promovisao novog trenera

Čelnici fudbalskog kluba “Radnički” dogovorili su saradnju sa novim šefom stručnog štaba, a u toku dana očekuje se da bude stavljen i potpis na jednogodišnji ugovor. Petera Pakulta na klupi Radničkog zameniće Ivan Jević.

Četrdesetdvogodišnji stručnjak u Radnički dolazi iz Omladinske lige u kojoj je zabeležio zapažene rezultate sa ekipom Brodarca. On im je prošle godine, uprkos jakoj konkurenciji, doneo titulu šampiona države.

Jeviću će u stručnom štabu pomagati dosadašnji pomoćnik Petera Pakulta, Boban Dmitrović, koji je nastavio da sarađuje sa klubom sa Čaira.

Jević se u današnjem prvom obraćanju javnosti najpre zahvalio Upravi kluba na ukazanom poverenju i dodao:

Dolazim u klub sa velikom tradicijom i tu želim da napredujem. Planovi su mi da napravimo ozbiljnu ekipu, da se prepozna ono što želim da uradim i da zajedno napravimo još bolje rezultate. Iako nemam iskustva u seniorskoj ligi, iza mene je trenerski rad u trajanju od 6 godina a uz mene i velika podrška od strane Bobana Dmitrovića u stručnom štabu”.

On dodaje da je ponosan na svoje uspehe u omladinskom rangu i da se nada da će ih ponoviti sa svojim novim klubom.

“Sistem prethodnika poklapa se sa mojim sistemom a što se ciljeva tiče to je EVROPA i ne bežim od toga. Porazgovarao sam sa svojim asistentima o problemima koji postoje i trudićemo se da ih rešimo i da ove odlične rezultate koje je postigao Pakult podignemo na još viši nivo. Želim mnogo više od ovoga i verujem da mogu to da napravim”, dodao je Jević.

Novi šef struke se već upoznao sa momcima iz ekipe i o njima ima samo reči hvale. Danas će održati i prvi trening u popodnevnim časovima.

U narednih 7 dana Radnički očekuje gust raspored od čak 3 utakmice. Prva na redu je ona protiv Bačke, u subotu, a ni novi šef, poput prethodnog, nije želeo da govori o planovima, pre nego što ih predoči svojim igračima.

Njegov pomoćnik Dmitrović kaže da nema nepoznanica što se tiče ekipe Bačke i da očekuje da će se ekipa subotu uveče u Niš vratiti sa sva tri boda.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com