EkonomijaPromo vesti

Radna mesta u kompanijama Leoni, Ikea, Volvo…

Slobodna radna mesta za veliki broj različitih struka i profila

U Nišu trenutno ima oko 140 slobodnih radnih mesta. U kompaniji Leoni potražnja raste za inžinjerima i menadžerima, u Ikeinom dostavnom centru u Nišu Pick-up Team Leader, a u kompaniji Volvo workshop manager, autoelektričar, automehaničar, magacioner…

Najčešće se traže IT stručnjaci, i tehnička struka, developeri i web administratori, radna mesta koja uključuju znanje engleskog, francuskog, nemačkog ili, čak, španskog jezika.

Takođe, dobar deo oglasa je za prodavce, terenske komercijaliste, farmaceute, kao i radnici na benzinskoj pumpi

Osim ovih poslova, za koje su potrebna neka viša znanja i veštine, postoji potreba i za magacinskim radnicima, vozačima i automehaničarima. Nekoliko radnih mesta nude i popularne kladionice na uplatnim mestima.

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu i rokovima za prijavu, možete  svakoga dana više pročitati ovde.

Najviše nezaposlenih u Južnoj i Istočnoj Srbiji

Najveća stopa nezaposlenosti je registrovana u Južnoj i Istočnoj Srbiji, 18,3 procenta, a stopa nezaposlenosti mladih, od 15 do 24 godine i dalje je na visokom nivou i iznosi 34,6 procenata.

Portal Niške Vesti i najposećeniji portal za ponudu radnih mesta u Srbiji poslovi. infostud.com  otpočeli su saradnju, tako da će oni koji traže posao od sada moći i preko Niških Vesti, klikom na opciju “poslovi”, moći da dođu do informacija koji su profili najtraženiji u našem gradu. I pored ponude raznovrsnih poslova, onih za koje se traže fakultetetske diplome i znanje stranih jezika, ponuda za takozvana radnička zanimanja, takođe, postoji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com