Promo vesti

Profesionalan u svim oblastima

Nijedan drugi model ne kombinuje varijabilnost, fleksibilnost i čvrstinu tako dobro kao Caddy Compact. Unutrašnjost modela sa pet sedišta i dodatnim tovarnim prostorom. Standardna oprema uključuje radio, bočne vazdušne jastuke i sistem kočnica kod višestrukog naletanja.

Opcioni kožni multifunkcionalni upravljač je veoma komforan i prijatan u ruci. Na njemu se nalaze komande za radio, navigacioni sistem, interfejs mobilnog telefona i kontrola uređaja za regulisanje brzine.

Caddy nudi kvalitetan radio i navigacioni sistem kao i mobilne online servise za Vašu bolju informisanost. Moderan sistem grejanja i klimatizacije pobrinuće se za prijatnu klimu.

U modelu Caddy nalaze se veoma tihi i energetski efikasni motori po standardima emisije Euro 6.

Efikasan 2,0-l-Turbodizel motor sa Common-Rail-Direktnim ubrizgavanjem dostupan u različitim nivoima snage. Ubedljiv po pitanju potrošnje i emisije 55 kW/75 KS i 75 kW/102 KS. Motori 75KW / 102KS i 110-kW/150 KS mogu se kombinovati sa  DSG automatskim menjačem. Motor 90-kW/122 KS motor dostupan je isključivo sa pogonom na svim točkovima 4MOTION.
BROS AUTO
Dimitrija Tucovića 185
018 4566 800
FACEBOOK

Caddy Compact ima unitrašnju dužinu za tovar do 3,01 m (Maxi Compact sa putničkim sedištem na preklop). Sofisticirani sistem utovara pojednostavljuje svakodnevne aktivnosti.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close