Ekonomija

Predstavnik niške kompanije Logik u najužoj konkurenciji za Preduzetnika godine!

Izbor EY Preduzetnika godine za 2017-u održaće se po šesti put, a zabeležio je najveći broj prijavljenih kandidata od 2012. godine, kada je program lansiran u Srbiji. Za nagradu EY Preduzetnik godine nadmetaće se i niška firma Logik, koja je ušla u najužu konkurenciju za ovo priznanje i pogodnosti koje ono sa sobom nosi.

U konkurenciji 33 kandidata iz 29 kompanija, koje posluju u 8 industrija u 13 gradova Srbije, pronašao se i predstavnik našeg grada Veljko Radovanović. 

 

Veljko Radovanović, Logik

Niška kompanija Logik bavi se razvojem i implementacijom poslovnog softvera za mala i srednja preduzeća, i jedna je od lidera na tržištu Republike Srbije. Vlasnik kompanije gospodin Radovanović prvobitno je započeo svoje poslovanje u saradnji sa svojim prijateljima, da bi se 2009. godine odvojio i osnovao sopstvenu kompaniju.

Kompanija Logik od 2003. godine pravi softver za praćenje poslovanja i sada ima više od 2.200 pravnih lica kao svoje klijente.

Kompanija danas zapošljava preko 30 ljudi koji su razvili tri ključna softvera: softver „Logik Firma“ koji je modularni ERP na koji se mogu nadovezati druga rešenja. Pored njega tu je „Kasa“ kao POS softver i „Mobi“ kao poslovni softver prilagođen radu na mobilnim telefonima, tablet uređajima za rad komercijalista na terenu i drugih zaposlenih koji su u pokretu. Logik je implementirao sistem menadžmenta kvaliteta u skladu sa ISO standardom 9001 i sistem menadžmenta bezbednosti informacija u skladu sa ISO standardom 27001 sa ciljem povećanja i stalnog unapređivanja kvaliteta proizvoda i usluga, kao i bezbednosti informacija.

Svečano proglašenje pobednika biće održano 22. februara u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.  

Pobednik će konkurisati za priznanje Svetski preduzetnik godine™ i prisustvovati svečanoj ceremoniji u Monte Karlu u junu.


EY Preduzetnik godineTM (EY Entrepreneur Of The YearTM) je najprestižnija svetska nagrada za dostignuća u preduzetničkom biznisu. Ovaj globalni program se razlikuje po tome što promoviše preduzetnički duh i inicijativu i odaje priznanje ljudima koji su postigli uspeh svojom vizijom, liderstvom i inovativnošću. Kao prva i jedina globalna nagrada ovog tipa, EY Preduzetnik godineTM sprovodi se na regionalnom, nacionalnom i globalnom nivou u gotovo 60 zemalja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com