Hronika

Poginuo pešak na Bulevaru Zorana Đinđića

Teška saobraćajna nesreća desila se večeras oko 21 sat na uglu Bulevara Zorana Đinđića i Bledske ulice, u neposrednoj blizini Vojne bolnice.

Prema rečima očevidaca, taksi vozilo je naletelo na pešaka koji je gurao bicikl preko pešačkog prelaza , a uprkos reanimaciji, Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

Na mestu tragedije, zatekli smo ekipe vatrogasaca i policije i veliki broj uznemirenih stanara iz okolnih zgrada.

Telo bicikliste odletelo je dvadesetak metara od prelaza, dok se bicikl nalazio pedesetak metara niže.

Foto: J.M.

Istraga će utvrditi kako je došlo do nesreće.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

7 Komentara

  1. Taksisti su postali toliko bahati da se treba paziti od njih. Putuj sa andjelima moj Bucko

  2. Nadležni bi mogli malo da iskontrolišu te taksiste i njihove vlasnike.Potrebno je zabraniti da neko vozi 12 sati i da im smena traje maksimalno 8 sati.Ljudi rade po 6-7 dana u nizu noćne smene od 12 sati pa još toliko dnevnih.To je ogroman pritisak i teško za izdržati.Ko nije radio po 12 sati,ne može shvatiti šta to znači pa makar i sedeo čitavo vreme.Dva dana uzastopno se i nekako izdrže,sve preko toga je izrabljivanje.
    Takođe,verovali ili ne,među taksistima ima i onih koji uopšte nemaju vozačke dozvole.Proveriti međi City taxi za takve slučajeve,recimo…

  3. Proveravati da li svi taksisti imaju lekarska uverenja – to je osnovni preduslov za bezbednost u saobraćaju

  4. Nije volan za svakoga a pogotovo ne taksi. Mnogo penzionera voze da bi zaradili dodatno, mnogima je to dodatni posao. Treba strogo regulisati kome se daje da vozi.

  5. Pa sigurno je kriv biciklista na pešačkom Ej bre 20 metara pa koliko sporo je išao taj taxsista. Doživotna za primer drugima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com