Društvo

Otvoren šaht u Zetskoj ulici u Nišu opasnost za prolaznike – Nišlijka upala unutra usred bela dana

Rupe na ulicama i otvorene šahte, nažalost su česta slika našeg grada, a prema rečima građana, sami ih obeležavaju ili prividno ograđuju kako se neko ne bi povredio. Tome svedoči i događaj koji se desio pre nekoliko dana u našem gradu, tačnije u Zetskoj ulici kada je naša sugrađanka upala u šaht prolazeći tuda u sred bela dana.

Prema rečima očevidaca, otvoren šaht je veče pre toga bio bez poklopca, a dan posle nije bio dobro zatvoren. Navode da na mnogim mestima u gradu su otvorene šahte prekrivene drvećem ili nekim daskama kako bi prolaznici uočili i zaobišli šaht.

Kod starog Kliničkom centra u Zetskoj ulici u jedan takav otvoreni šaht upala je naša sugrađanka, srećom je prošla bez težih povreda.

Foto: Aleksandra Mitic

“Žena je prolazeći tuda upala unutra i ogulila kolena. Prišla sam da joj pomognem da ustane, ali je žurila i morala da ode, tako da nisam stigla ni da potražim njen broj telefona. Srećom, prošla je bez težih povreda, ali se nadam da će nadležni reagovati, jer ovo se ne dešava prvi put i mnogo je rupa nezakrpljeno. Pokušala sam da prijavim problem putem aplikacije “Prijavi problem” i nadam se da ubuduće neće dolaziti do sličnih situacija”, rekla je Aleksandra Mitić iz Niša, koja je bila očevidac.

Ovim apelujemo na Nišlije da paze i izbegnu opasnost, pogotovo noću kada je vidljivost manja,  ali i na nadležne da se ovakvi problemi saniraju što ranijem roku.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Zna se ko krade i cuti se. Zasto se prosi u centru da mafija gura decu da prose a posle oduzme do poslednjeg dinara? Zasto su pobegli brat i sestra pre par danas iz Nisa?
    Svi se prave mutavi, blesavi i ludi pa upadajte u sahte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com