Kultura

Onlajn koncert “Savremeni zvuci na klasičan način“

Novonastale okolnosti izmenile su način funkcionisanja svih nas, ali nas nisu sprečile da „na mreži“ budemo blizu jedni drugima.

Na fb stranici EU info kutka Niš, 11. maja od 20 sati biće emitovan onlajn koncert „Savremeni zvuci na klasičan način“ u izvođenju članova orkestra Impresija.

Pridružite nam se na muzičkom putu do nekih od najvećih svetskih hitova svih vremena. Da li ste se pitali kako „Over the rainbow“, “Stairway to heaven“ ili „Take me on“ zvuče na klasičnim instrumentima?

 

“Onlajn koncert jedan je u nizu događaja koje smo pripremili za „Nedelju Evrope“ zajedno sa partnerima i saradnicima iz sektora kulture koji tradicionalno učestvuju na našim događajima i podržavaju naše inicijative. U ovoj krizi kada se kultura najviše bori sa resursima, pružili smo im podršku i iskoristili priliku za jačanje našeg partnerstva. Podržali smo šest organizacija iz Niša i Novog Sada koje su pripremile kulturne događaje na temu evropske kulture, zajedničkih vrednosti i solidarnosti.”

Članovi Orkestra Impresija iz Niša su za vas spremili impresivnu poslasticu, ističu u EU info kutku.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com