Promo

Niški privrednici žele Vam Srećnu Novu godinu i Božić

Srećnu Novu godinu i Božić žele Vam privatne kompanije i firme koje su članice Kluba privrednika Naissus.

“Srećnu i uspešnu Novu godinu želimo pre svega vrednim niškim privrednicima koji su uspeli da prevaziđu probleme koje je donela minula godina, uspeli da se izdignu i nastave i budu bolji u ovoj godini. Očekujemo odlične rezultate niških firmi i kompanija i zato nek nam je srećno i veselo i ove 2023. godine”, poručili su iz Kluba prvrednika Naissus.

Na osnovu Odluke o javnim priznanjima Grada Niša dodeljene su nagrade „Sveti Car Konstantin i Carica Jelena“ u šest kategorija najuspešnijim privrednim društvima, institucijama i udruženjima za postignute rezulate u poslovanju, kao i za doprinos sveukupnom lokalnom ekonomskom razvoju Grada Niša za 2022.godinu.

Dobitnici javnih priznanja Grada Niša su i dve kompanije, članovi Kluba privrednika Naissus:

  • E-RECIKLAŽA 2010 DOO – kategorija „Najuspešnije privredno društvo u kategoriji srednjih preduzeća“
  • PUT INŽENJERING DOO – kategorija „Aktivnosti na polju društveno odgovornog poslovanja“.

Klub privrednika Naissus – Članovi udruženja su ugledni i uspešni građani Niša poznati po svom društveno-odgovornom poslovanju i humanosti. Koristeći svoj i autoritet svog preduzeća, sredstva i vreme, članovi društva ne ostaju ravnodušni prema socijalnim i društvenim problemima vezanim za dečije ustanove, institucije kulture, zdravstvene ustanove ili probleme pojedinaca. Gotovo da nema ustanove u Nišu čiji rad članovi Kluba privrednika nisu pomogli donacijom, a sve u interesu građana.

U sastavu privrednih društava, čiji su direktori članovi udruženja, radi više stotina zadovoljnih pojedinaca. Kao udruženje koje deluje na teritoriji grada Niša, u našem je interesu da grad Niš bude socijalno i društveno bezbedno mesto, u kome institucije, privreda i građani zajedno neguju vrednosti.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com