Promo

NAOČARE PRAVLJENE S LJUBAVLJU – Optika Miletić

Optika Miletić, očna kuća koja o Vašem vidu brine već sedam godina! Nastala je kao porodična firma 2012. godine i od tada, prateći svetske standarde u svetu optike, neprestano Nišlijama pruža najkvalitetniju uslugu i proizvode.

U Optici Miletić dobijate kompletnu uslugu na jednom mestu. Besplatne preglede i kompjutersku, preciznu proveru dioptrije. Brzu uslugu izrade naočara, samo nekoliko sati nakon obavljenog pregleda.

OPTIKA MILETIĆ

Ono što je bitno, Optika Miletić ima svog optičara, koji je uvek tu za sve korekcije, zamene i ugradnju novih stakala, tako da je usluga pouzdana, kvalitetna i brza.

Optiku Miletić karakteriše veliki izbor najrazličitijih okvira, kako muških, tako i ženskih naočara, izuzetno pristupačnih cena.

Naravno, pored brige o Vašem vidu, Optika Miletić ovdi računa i o estetskom izgledu, tako da su okviri koje možete kod njih naći uvek u koraku sa modnim trendovima.

Kako bi Vama izašli u susret, u Optici Miletić postoji mogućnost odloženog plaćanja na 12 mesečnih rata, administrativnom zabranom.

OPTIKA MILETIĆ

Budite sigurni da ćete dobiti najbolje, jer Optici Miletić Vaš vid je prioritet!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com