Servisne

Naissus Niš: Radovi na havariji u Donjoj Vrežini i na drugim lokacijama

Nastavljaju se radovi na popravci havarije na vodovodnoj mreži u u naselju Gornja Vrežina, kod pumpne stanice.

Zbog složenog kvara traje prekid u snabdevanju vodom za žitelje ovog naselja do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Hajduk Veljkovoj ulici, ispred broja 10. Zbog radova biće povremenih prekida u snabdevanju vodom za žitelje ove ulice do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Obavljaju se radovi u ulici Branka Ćopića na rekonstrukciji vodovodne mreže. Usled ovih radova je moguć povremeni prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici do 15 sati.

Nastavljaju se radovi na popravci priključne veze u ulici Milovana Glišića, ispred broja 10. Usled popravke kvara biće povremenih prekida u snabdevanju vodom za korisnike ove ulice do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Zbog kvara na mreži u Hajduk Veljkovoj, u prekidu vodosnabdevanje u više ulica.

Zbog radova na popravci kvara na vodovodnoj mreži u Hajduk Veljkovoj ulici, u prekidu je snabdevanje vodom za korisnike u istoj i okolnim ulicama do 15 sati. Trenutno su bez vode ulice: Hajduk Veljkova, Trg Učitelja Tase, Tome Rosandića, Učitelj Milina, Ivana Gundulića, Dobrice Milutinovića i Filipa Višnjića. Nakon završetka radova se predviđa normalizacija vodosnabdevanja u ovom delu Čaira.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com