Društvo

Mladi Nišlija Veljko Đurić, najmlađi odlikovan zaslužan pojedinac

Veljko Đurić učenik Gimnazije “Svetozar Marković” u Nišu primio je odlikovanje od predsednika Srbije Aleksandra Vučića i on je najmlađi odlikovan zaslužni pojedinac države Srbije.

“Izuzetno sam ponosan zbog nagrade koju mi je uručio predsednik Aleksandar Vučić posebno što sam najmlađi dobotnik. Nagrada koju sam sada dobio svojevrsna je kruna mog rada u dosadašnjem periodu, ali je istovremeno i obavezujuća. Ne mogu da iskažem rečima kako sam se osećao dok sam sedeo sa ostalim dobitnicima koji su sa mog stanovišta učinili tako puno za zemlju u svim oblastima”, rekao je ovaj mladi Nišlija nakon što je primio nagradu.

Veljko je ispisao bogatu takmičarsku istoriju koju je upotpunio velikim brojem nagrada. Njegov moto je da u životu svako mora da ima cilj ka kome će ići. I to je već pola uspeha. Svaki kasniji uspeh dolazi iz napora da se cilj dosegne. Pokazalo se mogućim.

PROČITAJTE JOŠ…

 

Imati cilj pred sobom je pola puta do uspeha

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com