Društvo

Marina Adamović: Oni koje je narod birao, moraju da pomognu narodu

Pod sloganom “Oni koje je narod birao, moraju da pomognu narodu”, u subotu, 21. jula na Trgu kralja Milana od 16 do 23 sata održava se akcija prikupljanja humanitarne pomoći za decu i mlade koji su oboleli od najtežih bolesti. Marina Adamović poziva gradske i državne funkcionere da se uključe u akciju donacijom od po 10.000 dinara i da im to postane mesečna obaveza prema bolesnima.

“ONI KOJE JE NAROD BIRAO, MORAJU DA POMOGNU NARODU” biće skup prijatelja teško obolelih mladih ljudi, a ciljevi skupa su:

1. skretanje pažnje donosiocima zakona kako je RFZO škrt, spor, bezvoljan. Postavi se dijagnoza: „retka bolest“, a Fondu treba više meseci da isplatu u visini troškova lečenja i izvrši. Isto je i sa agresivnim bolestima koje traže hitnu reakciju.

2. Kako znamo da nećemo moći odmah stvari izmeniti, dok se ova bića za život bore, ponovili bismo poziv svim predstavnicima vlasti da se pridruže ličnim prilozima, bar 10 puta većim od stalnih priloga sugrađana sa prosečnim primanjima.

Predložila bih da im to postane mesečna obaveza.

Podsećam – nisu ni odgovorili na raniju molbu.

Ćekaće humanitarna kutija za:
ALEKSANDRA NIKOLIĆA,
NENADA RISTIĆA,
MILENU JOVANOVIĆ,
BOJANU VUČKOVIĆ,
PETRU VJEŠTICA i
NIKOLINU RANĐELOVIĆ

“Pozivam gradske i državne funkcionere – Nišlije DA DOĐU I DAJU PRILOG OD 10.000 kao primer mesečne obaveze”, navodi se u pozivu za ovu akciju niške humanitarke Marine Adamović i dodaje:

“Funkcioneri, postoji i ova mogućnost uplate priloga:
160-511838-72 (na ime Borba za život) ili Banka dobročinstva (na ime Marina Adamović) 330-0300103848885-26 “

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com