Društvo

Lomili breze i svađali se… pa pozvali policiju

Mlade breze u Nišavskoj ulici u Jagodin mali nekome su smetale, prava je misterija za nišku Komunalnu policiju ko ih je polomio.

„Ove mlade breze zasađene su pre dve godine u našoj ulici. Komšinica je sinoć iz ne znam kog razloga krenula redom da ih lomi. Moj brat je izašao i pitao zašto to radi nakon čega se ona okrenula prema njemu i krenula da ga vređa“, rekao je za Niške Vesti Bojan Petković.

Obaveštena je Komunalna policija, koja je i izašla na teren.

„Ne možemo pouzdano da utvrdimo ko je polomio dve breze u Nišavskoj ulici. Postoje indicije da su one već bile sasušene ali to sad ne možemo da utvrdimo“, kaže Milan Đorđević, zamenik načelnika.

Međuljudski odnosi kažu u komunalnoj i u ovom slučaju jesu narušeni.

„Komšinica koju okrivljuju da je polomila breze, spremna je da svedoči da stabla nije ona polomila već komšija koji živi u blizini, što sad dodatno otežava situaciju jer lete optužbe sa obe strane“, kažu u komunalnoj policiji.

Obavešteno je JKP „Mediana“ sektor Zelenilo ali i Komunalna inspekcija Gradske opštine „Mediana“ koja će izaći na teren i dalje postupati.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com