Društvo

Učenici škole “Ratko Vukićević” posadili “svoju” brezu u Čairu

Učenici odeljenja 4/ 2 osnovne škole "Ratko Vukićević"  imali su danas izuzetnu priliku da urade nešto divno za školu i našu planetu, pa su sa učiteljicom Tatjanom Ljubomirović zasadili drvo breze u parku Čair.

Smatraju da sadnja drveta nije samo običan čin, već je to čin koji ima dubok značaj za našu zajednicu i naše buduće generacije.

Foto: OŠ Ratko Vukićević

“Drveće je izvor života. Ono nam pruža kiseonik koji udišemo, čisti naše vode i pruža dom za mnoge životinjske vrste. Drveće je lepota prirode koja čini naš svet živopisnijim i harmoničnijim. Oni su zasadili drvo danas, ali ono će nastaviti da raste i razvija se dugi niz godina. Ono će postati deo naše školske bašte, njihovog indetiteta i stalno će sve nas podsećati na važnost brige o okolini”, navode.

Foto: OŠ Ratko Vukićević

Deca i učiteljica Tanja se zahvaljuju JKP Mediana, sektoru Zelenilo koji se brine o lepom izgledu našeg grada kroz održavanje zelenih površina , koji im je omogućio da imaju svoje drvo u Čairu, svoju brezu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Gospodjo Tanja, kao i uvek – najbolji ste, uvek za decu, dovitljivi, sposobni, i pokazujete da uciteljski poziv nije samo ucionica. Hvala Vam u ime sve dece, ona Vas pamte i dan danas postuju i vole!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com