Politika

Jovanović: Deci pasulj, a niškim čelnicima praseće pečenje

“Kako čitamo u medijima, zamenica za Niš je “Pasuljgrad”, jer u svim najvažnijim gradskim institucijama, ponedeljkom je na meniju pasulj, verovatno sa kobasicom. Takva je situacija u vojsci, predškolskoj ustanovi “Pčelica”, Studentskom centru, Gerontološkom centru…To nije ništa neuobičajeno i čak je u duhu srpskog naroda jer nas je pasulj održao. Međutim, pojedini niški političari, sa druge strane, kako čitamo u medijima, ne vole čorbaste stvari već jaku i tvrdu hranu poput ribića u kajmaku, jagnjećeg i prasećeg pečenja kao i Karađorđevu šniclu što su ugovorili da krkaju po kafanama na auto-putu Niš-Beograd”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije “Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

On kaže da pojedini niški političari da bi se dokopali dobre hrane, do kafana na auto-putu Niš-Beograd, dolaze češkim superbama i nemačkim vektrama umesto Zastavinim vozilima iz Kragujevca.

“Ne slušaju svog vođu, jer niti voze automobile domaće proizvodnje niti čuvaju strane, već ih vrlo često i slupaju, pa ih posle prodaju ne bi li afere pale u zaborav. Najsvežiji takav slučaj imamo u opštini Pantelej”, objašnjava Jovanović i podseća da su pored čelnika opštine Pantelej, službene automobile u Nišu slupali direktor Pošte, direktor JKP “Parking servis”, kao i bivši direktor gradske Toplane.

“I niko odgovoran za sve ove gluposti”, dodaje on i nastavlja:

“I dok njihov vođa iz Beograda živi skromno u garsonjeri oni su na stalnim putovanjima. Najčešće destinacije čelnika opštine Pantelej su Rusija i Belorusija sa usputnim posetama Sofiji. Idu ljudi u sitan šoping. Sve je to zapravo zbog privredne saradnje sa Rusijom i Belorusijom koja se završila na Ruskom humanitarnom centru u Nišu”, zaključuje Jovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com