Servisne

JKP “Naissus”: Popravke kvarova po šahtama u naselju Pasi Poljana

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

KVAR NA UGLU ULICA PETRA PETROVIĆA I DIMITRIJA GOLEMOVIĆA

Voda na površini, nužan je iskop na uglu ulica Petra Petrovića i Dimitrija Golemovića. Zbog popravke deoničnog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru od Vizantijskog bulevara do Bulevara Medijana i sa druge strane do ul. Dr Dragutina Petkovića. To su ulice: Dr Petra Petrovića, Dimitrija Golemovića (raniji naziv Kladovska), Stojana Anastasijevića (raniji naziv Savska), u delu Bulevara Medijana i delu Vizantijskog bulevara. Moguć prekid je u ulicama: Prahovskoj, Deli Jovana, Lužničkoj i delu Dr Dragutina Petkovića.

KVAR NA VEZI U PASI POLjANI

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Pasi Poljana, u ulici Franca Kafke bb. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Franca Kafke.

RADOVI U NASELjU DEVETI MAJ

Voda puni šahte, potrebne su intervencije u naselju Deveti maj, u ulici Zelenoj. Zbog popravke prvih ventila na više adresa biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Zelenoj ulici.

KVAR NA VEZI U SELU GABROVAC

Voda sa ulice dolazi u šaht, potreban je iskop u naselju Gabrovac, u ulici Prvomajskoj, kod broja 8. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Prvomajskoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U NASELjU PASI POLjANA

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u naselju Niška Banja, u ulicama: Vidoja Jovanovića, Trg Republike, Mojsija Mihajlovića Tošketa, Carigradskoj, Hajduk Veljkovoj, i intervencije u ul. Bulevar Svetog Cara Konstantina. Zbog popravke prvih ventila na više adresa moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pobrojanim ulicama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com