Servisne

JKP “Naissus”: Nakon višesatnih popravki stigla je voda do stanovnika ulice Marina Držića. Najavljeni radovi na drugim lokacijama

Ekipe JKP “Naissus” Niš radiće danas na više lokacija, usled čega su mogući prekidi u vodosnabdevanju.

Popravka kvara na mreži u naselju Brzi Brod, u ulici Rastka Petrovića
U toku je popravka na vodovodnoj mreži u naselju Brzi Brod, u ulici Rastka Petrovića, kod broja 7. Usled prethodnih intervencija i novonastalog kvara još uvek je u delu naselja Brzi Brod prekid u snabdevanju vodom. Pored ulice Rastka Petrovića, prekid vodosnabdevanja do 15 sati je i u ulicama u delu oko osnovne škole: Šarplaninska, Vranjanska, Savska, Pustorečka, Jastrebačka, Prizrenska, Кruševačka, Primorska, Dojranska, Timočka, Slađane Stanković i još nekim. Nakon završetka radova predviđa se normalizacija vodosnabdevanja u celom naselju Brzi Brod.

Intervencija na vodovodnoj mreži u ulici Marina Držića
Nakon višesatne intervencije, voda je stigla do sugrađana u ulici Marina Držića u delu naselja Trošarina, na prostoru od ulice Bulevar Šabana Bajramovića do ulice Svrljiškog partizanskog odreda. Voda se i dalje lagano upušta, tako da se potpuna normalizacija vodosnabdevanja predviđa do 15 sati.

“Vode ima ali ostaje da se danas i sutra uradi neophodna provera i saniranje oštećenog mesta iskopa zbog prohodnosti saobraćaja i normalizacije autobuskog prevoza. Čovek je ono što je najvrednije, i to moramo da naglasimo jer iako je nastao veliki kvar na cevovodu prečnika 500 mm, ekipe JКP“Naissus“ su na terenu posle 12 sati, po mraku i otežanim, mokrim uslovima popravile havariju i omogućile snabdevanje vodom do svakog domaćinstva u ul. Marina Držića i okolnim ulicama”, navodi se u saopštenju JKP Naissus Niš.

Završeni su radovi prethodnog dana i na popravci magistralnog cevovoda Studena –Niš, tako da je tokom noći stabilizovano snabdevanje vodom za sve korisnike na objavljenim lokacijama.

Intervencije po šahtama u naseljima Ratko Jović, Branko Bjegović, Pasi Poljana i Bulevar 12. februar
Danas se obavljaju radovi na priključnim vezama u naseljima: Ratko Jović, u ulici Bombaškoj; Branko Bjegović, u ulici Milana Tošića; Pasi Poljani, u ulici 1300 kaplara; i Bulevar 12. februar bb.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com