Servisne

Intervencija u ulici Dimitrija Tucovića

Voda na trotoaru, nužan je iskop u ulici Dimitrija Tucovića bb, 50m ispred železničke stanice. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru ispred železničke stanice.

Radovi u naselju Gornji Matejevac 

Tokom dana obavljaće se više intervencija u naselju Gornji Matejevac u ulicama Kraljevića Marka kod broja 6, Stanoja Glavaša kod broja 2 i Bojinoj ulici. Zbog popravki na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru naselja Gornji Matejevac.

Popravka kvara u selu Krupac

Voda na površini ispred glavne kapije na izvorištu, potreban je ručni iskop u selu Krupac. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru sela Krupac.

Nastavak radova u selu Donje Međurovo

Nastavljaju se popravke prvih ventila u ulicama Đure Jakšića kod broja 21 i Maršala Tita kod broja 42. Zbog popravki priključnih veza, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru sela Donje Međurovo.

Produžetak radova u Goričkoj ulici

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u Goričkoj ulici na gašenju stare i priključenju na novoizgrađenu mrežu. Zbog više intervencija, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru Goričke ulice.

Popravke kvarova na prvim ventilima

Zbog radova na osposobljavanju prvih ventila u selima Vrtište – Svetogorska 34, Ćurlina – Dobrosava Ranđelovića 4 i Knežica – Vuka Karadžića 9, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Trudbenička 6, Kablarska 1, Episkopska 19, Obrenovićeva 69, Nikole Pašića 34, Jug Bogdanova 4, Novopazarska 8, Vojislava Ilića 13 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.
Nastavak pripremnih radova u selu Paljina i neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje slivnika na bulevaru Nemanjića i u Pantelejskoj ulici.

Ispiranje ulične kanalizacije u ulici Tome Rosandića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com