Sport

Humanitarni “Ol star” košarkaški spektakl u Nišu!

“Vikend svih zvezda” stigao je i u Niš, gde će se 22. aprila u sali OŠ “Dušan Radović” održati ovaj turnir humanitarnog karaktera. Početak je zakazan za 14 sati.

Pored domaće selekcije, AKL Niš, učešće će uzeti i lige iz BiH, Beograda i Slovenije.

Ovakav spektakl pratiće i humanitarna akcija organizovana u saradnji sa Udruženjem “Porodična filharmonija” iz Niša, a sva prikupljena sredstva od karata i priloga namenjena su nabavci sportskih rekvizita za Dečiji centar u Čairu.

“Pozivamo sve da dođu, uživaju u fenomenalnim mečevima, takmičenju u trojkama i zakucavanju i još jednom pokažu da sport i humanost idu zajedno.” poručuju organizatori.

U okviru „Ingsoftware All Star 2018“ vikenda održaće se i takmičenje u šutiranju trojki. Pravo učešća imaju svi igrači Prve i B lige Amaterske košarkaške sezone Niša koji su odigrali barem pet utakmica u sezoni 2017/18.
Dozvoljeni broj prijava po ekipi je 3 igrača koji će se kroz kvalifikacije boriti za mesto u finalnom takmičenju.
U finale će se plasirati 6 najboljih šutera i boriće se za priliku da osvoje pehar namenjen najboljem „trojkašu“. Igrači se mogu prijavljivati preko svojih zvaničnih predstavnika ekipa ili direktno porukom na fb stranici lige gde mogu dobiti i detaljnije informacije o samom turniru.
Kvalifikacije će se održati u sali OŠ „Ivo Andrić“ i to 21.04.2018.godine.
Cena karte je simboličnih 100 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com