Sport

Još jedan poraz Studenta u Čairu (VIDEO)

Košarkašice Studenta nisu uspele da stignu do druge prvenstvene pobede. Uspešnija je u hali Čair u 3.kolu Prve ženske lige bila ekipa Vrbasa koja je slavila 86-74 (25-22, 25-9, 20-21, 16-20).

Sam početak utakmice nagovestio je da će Student teško doći do bodova. Nakon tri i po minuta igre na semaforu je stajalo 0-10. Uspela je međutim trenerka domaćih Biljana Stanković da prene svoj tim, tako da se do kraja četvrtine Student vratio u igru. Ovaj deo susret okončan je vođstvom Vrbasa 25-22.

Međutim i početak druge četvrtine je bio jako loš. Gošće prave seriju od 7-0, a do poluvremena dolaze i do 19 poena prednosti, 50-31 za Vrbas.

Treću i četvrtu četvrtinu dobile su domaće košarkašice, ali to je bilo premalo da se savlada raspoložena ekipa iz Vrbasa. Proktor je brzim promenama pravca probijala odbranu domaćih, poentirala iz svih pozicija i razigravala svog centra. Meč je završila sa 42 poena, dok je Mijatovićeva bila nezaustavljiva u reketu. Ubacila je 24 poena i uhvatila čak 15 lopti. Ako se tome dodaju i 15 skokova Lakovićeve, jasno je šta je presudilo na ovom meču. Vrbas je imao 52 skoka, a Student čak 15 manje!

Anja Marinković je bila najefikasnija u domaćoj ekipi sa 26 poena, dok je Mina Đorđević na svom kontu upisala 15 poena.

U 4.kolu Student gostuje ekipi Partizana.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com