Sport

RKSIS organizuje turnir “3×3” u centru Niša

Petu godinu zaredom košarkaški turnir “3×3” biće održan u Nišu u organizaciji RKSIS. Na Trgu kralja Milana 3. juna sve ljubitelje ovog sporta očekuje pravi spektakl. Najbolje očekuju vredne nagrade, a ovogodišnji nagradni fond iznosi preko 1000 evra.

Takmičenje se organizuje u seniorskoj i juniorskoj (2000. godište i mlađi) konkurenciji za muškarce i u seniorskoj za žene.

Kotizacija za učešće na turniru je 3.000 dinara u seniorskoj konkurenciji, 1.500 dinara u juniorskoj za muškarce, dok se u ženskoj konkurenciji kotizacija ne naplaćuje. Sve kotizacije uplaćuju se na račun 310-170615-43 NLB Banke. Samo sa dokazom o uplati ekipa je izvršila prijavu.

Rok za prijavu je 1. jun do 16 časova, a ekipe su dužne da 3. juna budu na mestu odigravanja najkasnije do 10 časova, kada će i početi turnir.

Za pobednike u seniorskoj konkurenciji obezbeđena je novčana nagrada od 100.000 dinara, drugo mesto biće nagrađeno sa 20.000 dinara i sportskom opremom KSS-a, dok će za treće mesto nagrada biti sportska oprema KSS-a.

Prijave i informacije dostupne su putem broja telefona  064 44 944 93 (Marko Milović) ili putem mejla milovic81marko@gmail.com.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com