Kultura

Glumački četverac ŽENE U CRVENOM stiže u Niš

Olga Odanović, Dubravka Mijatović, Anastasia Madić i Sena Đorović u predstavi ŽENE U CRVENOM još jednom pokazuju zašto vladaju glumačkom scenom već decenijama. Ova potpuno ženska priča izazvala je puno interesoavanjai pre same premijere te je niška publika nestrpljiva da vidi ove vrsne glumice i u Nišu.

Nakon beogradske premijere koja je u ponedeljak 29. januara ovaj glumački četverac stiže u Niš 26. februara kada će u Domu vojske od 20 sati pričati o surovoj realnosti ali iz one duhovitije, ženske prespektive.

Prodaja karata je organizovana preko tickets.rs a mogu se nabaviti ulaznice i na svim prodajnim mestima “ticket visiona”.

,,Žene u crvenom” na duhovit način govore o ozbiljnoj situaciji u kojoj svako od nas može da se nađe, ali govore i o tome kako se svaki problem lako rešava kada se snage udruže i kako plemenitost, prijateljstvo i iskrene emocije mogu da pomire zaraćene strane.

Komedija ,,Žene u crvenom” govori o četiri žene koje surova i apsurdna stvarnost u kojoj živimo dovodi do usijanja. Bivša stjuardesa Tamara i njena ne zaposlena sestra Nora grcaju u dugovima i nemaju novac da plaćaju standbeni kredit. Bankarska službenica Dinka, dolazi da im zapleni imovinu, ali nailazi na tvrd otpor. Sestre spremne na sve kako bi sačuvale krov nad glavom, uzimaju pravdu u svoje ruke. Situacija se sve više komplikuje, ulazi u ,,crveno” kada naoružani specijalci opkole zgradu. Tadaa na scenu stupa Anđa, policajka sa svojim gorućim problemom.

Za tekst ove komedije bio je zadužen Davor Špišić, režija poverena Bojani Lazić. Oko dizajna scene i kostima dobrano se zabavila ali i potrudila Jelena Stokuća dok je muzički se obojila Irena Popović Dragović.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Loše! Mnogo loše! Nisam bila na predstavi gde je veći broj ljudi izašao posle prvih pola sata. Glumicama svaka časte, odradile su posao maksimalno, ali jednostavno nisu imale sa čime da rade. Tekst je katastrofa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com