Zabava

GIFT bend nastupa u Nišu u Oxygen klubu

Proslava najvećeg elektro-pop benda u svetskoj baštini DEPECHE MODE održava se u kultnom klubu OXYGEN, koji je utočište pravog live zvuka.

Proslava najvećeg elektro-pop benda u svetskoj baštini DEPECHE MODE održava se u kultnom klubu OXYGEN, koji je utočište pravog live zvuka.

GIFT bend će vas razgaliti do suza-radosnica i do teških klecavih kolena, koja će biti potrošena ezoteričnim plesom od 3 sata đuskanja uz Depeche, new wave i britt pop ostvarenja iz zlatnih 80′ 90′ 00’tih.

Repertoar će pored”It’s no good”, “Personal Jesus” „Question of time”, „Policy of truth”, „Enjoy the silence” i ostalih Mode hitova, sadržati best of Blur, The Cure, New Order, Joy Division, Placebo .

GIFT vam je dozvoljava veću slobodu, pre svega duha, zatim pokreta i iskonskog uživanja u rokenrolu.

Nabacite svoju crazy electric garderobu, seksi šminku i krenite u DJIR u petak 12. April.

GIFT iz Novog Sada uveliko poznat u regionu i šire, po ekscentričnom scenskom nastupu i coveringu sa svetskim zvukom, tj. izvedbi koju ćete zasigurno dugo pamtiiti.

Na frontu pevac Joca Ajkula svojom harizmom i mantričnim scenskim pokretom, lako zavodi mase i proizvodi nagon na ples i fizičku prisnost.

Ulaznice se mogu kupiti u agenciji Clock travel, Trg republike 6 po ceni od 1000 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com