DruštvoEkonomija

Dvanaesti Sajam vina i gastronomije u Niškoj tvrđavi

U autentičnom prostoru Niške tvrđave, na Letnjoj Pozornici, 18. i 19. avgusta od 18 sati, održaće se dvanaesti Sajam vina, rakije, gastronomije i vinskog turizma – Naissus Wine & Fine Fair 2023. I ove godine, posetioci će imati priliku da istraže bogastvo ukusa i mirisa koji se kriju u vinima i rakijama koje proizvode lokalni i regionalni proizvdođači.

 

“Na Sajmu će se predstaviti vrhunski vinski podrumi koji će posetiocima omogućiti da degustiraju različite vrste vina i upoznaju se s njihovim karakteristikama. Takođe, tu će biti i rafinirani proizvođači rakija koji će pružiti priliku da se uživa u tradicionalnom srpskom ukusu i raznolikosti ovog pića.Gastronomija će takođe biti u fokusu, s bogatom ponudom vrhunskih sireva i pršuta. Posetioci će imati priliku da probaju razne delikatese i otkriju nove ukuse koji će upotpuniti njihovo vinsko i rakijaško iskustvo”, navode organizatori.

Posetioci će imati priliku da se informišu o vinarijama i vinogradima koje mogu posetiti, upoznaju se s procesom proizvodnje vina i rakije.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com