Promo

Danas medicinska sestra, sutra Krankenschwester

InJob International ima dugogodišnje iskustvo u oblasti posredovanja u zapošljavanju u inostranstvu. Ono što se poslednjih godina najviše traži je zapošljavanje medicinskih radnika u SR Nemačkoj.  InJob International  pruža kandidatima sigurno zaposlenje na nekoj od nemačkih klinika, dobijanje radne vize i pomoć pri nostrifikaciji diplome.

InJob može pomoći bivšim učenicima završenih Medicinskih škola opšteg smera u čitavoj Srbiji ali i visokoobrazovanim kandidatima takođe opšteg smera, da pronađu posao, adekvatno se spreme i napreduju na novom poslu u Nemačkoj.

U InJob-u možete da pohađate besplatno  kurseve nemačkog jezika, od nivoa A1 do B1/B2  nivoa koji je potreban za dobijanje radne vize i nostrifikaciju diplome. Na ovim specijalizovanim kursevima medicinskog nemačkog kandidati budu pripremljeni za polaganje odgovarajućih ispita i za intervju sa poslodavcima. Jezik medicinske struke je na ovaj način veoma blizak i omogućava brzu integraciju u novo radno okruženje, na ovaj način bi stručnost u onoj meri došla do izražaja.

„Uz naše dobro poznavanje propisa u vezi sa apliciranjem za radnu vizu, pripremom dokumentacije i nostrifikacijom diplome u inostranstvu pružićemo podršku u svakom segmentu procesa zapošljavanja. Usluge našeg posredovanja za kandidate su potpuno besplatne pre i nakon odlaska u Nemačku. Od kandidata ne uzimamo nikakvu proviziju, niti ugovoramo odbijanje dela plate“, ističu u InJob-u.

Dugogodišnja saradnja sa uglednim klinikama u Nemačkoj obezbedila je za naše ljude odlične uslove, sigurnu platu i zagarantovani napredak – ponosni su na ovaj podatak u inJob-u.

„Nudimo organizaciju intervjua sa nemačkim poslodavcima u Nišu i Beogradu, platu i uslove rada u skladu sa nemačkim kolektivnim ugovorom, doček pri dolasku, obezbeđen smeštaj, kurs nemačkog jezika, pomoć oko integracije u novo okruženje. Pružamo  pomoć oko sastavljanja CV-a na nemačkom jeziku i pripremiti Vas za intervju sa poslodavcima, nostrifikaciju diplome“, kažu u InJob-u.

InJob International je registrovana agencija koja poseduje važeću licencu nadležnog Ministarstva za rad i zapošljavanje za obavljanje ove delatnosti, naši zaposleni su licencirani od strane resorsnog ministarstva i nacionalne službe, dok su naši saradnici u Nemačkoj takođe registrovani i poseduju dozvole za rad u skladu sa nemačkim zakonima.

Rad InJob-a  jeste utemeljen na profesionalnosti, znanju i iskustvu. U radu se ističe briga o kandidatima koji nam ukažu poverenje jer InJob zahteva od poslodavaca najbolje uslove za kandidate, dok od njih traži veliku posvećenost i trud u obavljanju poslova.

NIŠ: C Ambasador­
065/8807037­
edukacija.nis@injob.rs

BEOGRAD: Nemanjina 4/II
011 2644888  ­ |   064 48 07 037­
office@injob.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button