Politika

Brzi Brod i Vrežina na vodi

“Čelnici Grada su na dan poslednjih lokalnih izbora proveli celo prepodne u Brzom Brodu kod Niša obećavajući brda i doline. U kampanji su obećali izmeštanje suvodolskog potoka koji poplavljuje okolne kuće, a evo na slici kako izgleda, asfaltiranje ulica, između ostalog i ulicu Vladimira Milića, izgradnju kružnih tokova, obdaništa, ambulanti, međutim od svega toga dobili smo tužne slike poplavljenih neasfaltiranih ulica”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije “Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

On kaže da ovih dana nije samo Brzi Brod ogledalo ove vlasti nego vidimo i u Donjoj vrežini, po izveštavanju medija, kao i drugim prigradskim mesnim kancelarijama, da ništa nisu uradili.

“Evo tako već šest godina daju samo lažna obećanja uz rečenicu “strpite se, biće bolje”, objašnjava Jovanović.

On podseća da ima puno pravo da priča o njihovim rezultatima jer je dok je on učestvovao u vlasti, kako kaže, za kratko vreme promenjen izgled Donje vrežine.

“Povezali smo ih sa gradom, Nišavskom ulicom, a u Brzom Brodu smo u rekordnom roku izgradili novu školu, balon salu, zajedničke prostorije u centru naselja, devetnaest potpuno novih ulica, teren za male sportove, itd.”, podseća on.

Jovanović poručuje na kraju:

“Ne verujte onima što pričaju, nego onima koji rade i imaju rezultate.”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com