Izbori 2020Politika

BRANISLAV JOVANOVIĆ: Izbori šansa da se zaustavi rasipništvo

„Mesecima obaveštavamo javnost Niša da ova lokalna vlast ništa nije uradila u oblasti obrazovanja, kulture, turizma, dečje zaštite, infrastrukture. Od kapitalnih objekata isto ništa, sa izuzetkom jednog bulevara i Kliničkog centra koji je „plaćen” poklanjanjem niškog aerodroma, dok smo mi uradili deset novih bulevara. Sveže otvaranje Naučno tehnološkog parka i njegovu ulogu analiziraćemo za nekoliko godina, jer lepih zgrada i objekata imamo dosta, poput Tržnog centra Kalča, Dušanovog bazara, Merkatora i Tržnog centra Srbija, ali oni izgledaju prazno i tužno”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

Jovanović kaže da je politika ove lokalne vlasti posebno pogubna u oblasti sporta gde se izdvajaju sigurno najveća sredstva nego što svi gradovi u Srbiji izdvajaju po glavi stanovnika i finansiraju se razna udruženja, klubovi, takozvani projekti, a infrastruktura iz koje niču talenti, kako kaže, za devet godina nije krenula sa mrtve tačke.

Foto: Niš moj grad

„Podsećam, mi smo uradili stadion, pomoćni teren od veštačke trave, sredili Željino igralište, sportski centar Delijski vis, sportski centar „Duško Radović”, dve nove hale (Mika Antić i Duško Radović) i rekonstruisali halu „Čair” uz klizalište, balon sale, olimpijski bazen čime malo ko u Srbiji može da se pohvali”, naglašava on i nastavlja:

Foto: Niš moj grad

„Evo, dobronamerno predlažemo da grdasko rukovodstvo učini sve i da se Nacionalni fudbalski stadion izgradi u Nišu tako što bi se uradila velelpna zapadna tribina za koju ima mesta i stadion pokrio. Na taj način Niš bi postao fudbalski centar Srbije jer za to postoje svi uslovi. U blizini je hotel, uz mogućnost popravke četiri pomoćna terena.”

Foto: Niš moj grad

Jovanović obećava da će sve pobrojano uraditi, ako građani ukažu poverenje njegovoj političkoj opciji Niš, moj grad – Dragoslav Ćirković, jer ono što je utrađeno u vreme njegovog mandata jeste garancija.

Foto: Niš moj grad

„Evo ruke, sugrađani, obećavamo da ćemo ovo pobrojano uraditi, za razliku od dosadašnjih gradskih čelnika koji ništa nisu uradili sem streljane izgrađene na razvalinama svlačionica otvorenog bazena. Ove slike stadiona su ogledalo gradskog rukovodstva. Treba predsednik da dođe da vidi objekte koje niste stigli da “našminkate””, zaključuje on.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Ćirko je završio visoke škole i popodne drži Banani dopunske časove u oblasti izgradnje.

  2. Za taj stadion što si uradio za to ruglo neviđeno i nedovršeno ti nisi odgovarao.

    1. Na ovom stadionu se igraju evropske utakmice a ovi tvoji ne mogu za 9 godina da naprave zapadnu tribinu, odgovaraće ali tvoji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com