Hronika

Automobil u plamenu: Svi prolaze, niko da pomogne! Vatrogasci brzo stigli, sprečili dalje širenje požara (FOTO)

Niška policija: Nema sumnjivih okolnosti

Automobil koji se zapalio oko pola 7 jutros na Bulevaru Nemanjića potpuno je izgoreo. Nije poznato više detalja zašto je do požara došlo, dalje širenje požara sprečili su vatrogasci koji su brzo stigli i ugasili zapaljeno vozilo.

Neverovatna stvar se desila jutros na Bulevaru Nemanjiċa, gori auto a da niko nije hteo da pomogne čoveku. Taxi vozilo nije stalo a ni gradski autobus koji verovatno ima aparat za gašenje požara”, kaže Nišlija koji je slike požara dostavio redakciji.

On je pritekao u pomoć ali to nije puno pomoglo, kako kaže.

“Potrošio sam svoj protiv požarni aparat ali nažalost nisam uspeo da pomognem čoveku da ugasimo auto. Velika materijalna šteta. Svaka pohvala za Vatrogasnu brigadu, neverovatno brzo su stigli”, ističe ovaj hrabri Nišlija.

Policiji je prijavljen požar oko 6:40 časova.

“Nema sumnjivih okolnosti kako je do požara došlo. U gašenju je učestvovalo jedno vozilo sa tri pripadnika niške Vatrogasne brigade. Požar je brzo ugašen”, potvrdili su Niškim Vestima u Policijskoj upravi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Hvala redakciji na objavljenim vestima na ovom nemilom dogadjaju.
    Moja gradjanska duznost je bila da pomognem coveku u nevolji ali sa druge srtrane mi je jako zao da niko od vozaca nije hteo da pritekne u pomoc.

  2. Takav smo narod. Kad treba nekom da pomognemo u teškoj situaciji onda smo posmatrači. Ali kad treba nekog da oljagamo i ocinkarimo onda nam tu prvi,nema premca. Čast izuzecima ali 80% smo nikakvi, svi nam krivi i mrze nas, a mi smo uvek u pravu. Sve dok smo ovakvi ne produhovljeni propadacemo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com