Politika

Aktivisti “Koalicije Niš, moj grad” podelili badnjake sugrađanima

Koalicija Niš, moj grad, se i tokom ovih Božićnih praznika pobrinula da obraduje građane badnjakom, navode u saopštenju.

U prepodnevnim časovima, na platou ispred „Kalče”, aktivisti Koalicije Niš, moj grad su iskoristili su za još jedno druženje sa svojim sugrađanima.

„Već je postala tradicija da aktivisti Koalicije Niš, moj grad na Badnji dan, razgovaraju sa svojim sugrađanima. Zadovoljstvo nam je da građanima Niša čestitamo praznike, saslušamo mišljenje o našem radu, čujemo predloge i sugestije. Takođe, sumiramo utiske o protekloj godini i razgovaramo o problemima koji muče naše sugrađane kako bismo zajednički došli do rešenja”, navodi Miodrag Stanković, odbornik Koalicije Niš, moj grad.

Prema njegovim rečima, građani Niša i jugoistočne Srbije se pored borbe sa koronom bore i sa velikom nemaštinom, veliki je broj nezaposlenih, sve veći broj mladih napušta Niš i jug Srbije, poskupelo je grejanje, TV pretplata, porez i ostali svakodnevni troškovi su sve veći i veći, dok su plate i penzije i dalje suviše niske.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com