Hronika

Građevinac teško povređen na gradilištu “Deltinog” tržnog centra

Radnik star 36 godina pao je danas sa visine od preko 10 metara na gradilištu novog tržnog centra kompanije “Delta” i tom prilikom je zadobio teške povrede.
Za sada nije poznato kako je došlo do pada.
U Policijskoj upravi u Nišu kazali su za agenciju Beta da je policija odmah po prijavi incidenta, oko 13,30 časova, izašla na gradilište i da se utvrdjuju sve činjenice i okolnosti tog dogadjaja.
Rečeno je takodje da su o povredjivanju radnika obaveštene sve nadležne inspekcijske službe.

U Kliničkom centru u Nišu kazali su da radnik ima višestruke teške povrede, ali da nije životno ugrožen.
“Odmah po prijemu u Urgentni centar, urađena je hitna, kompletna dijagnostika prilikom koje su utvrđene teške ortopedske povrede donjih ekstremiteta, karlice i rebara, zbog čega je pacijent odmah hospitalizovan u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju.
U toku je konzilijarno sagledavanje pacijenta, nakon čega će biti određen dalji tok lečenja.Hirurška intervencija će najverovatnije biti obavljena kada zdravstveno stanje bude potpuno stabilno”, naveli su u Kliničkom centru za Niške Vesti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ja sam bio pored coveka neposredno nakon sto je pao, nosio na nosilima do ambulantnih kola i nakon toga pa sve do 17h dok sam bio na gradilistu policiju nisam videm da je dolazila. Mozda su bili ali na mestu gde je covek pao sa visine od 13,70m nisu bili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com