Izbori 2016

SPS: Odlazak funkcionera nije gubitak

Povodom jučerašnjeg prelaska Miloša Stojkovića Manče iz SPS-a u SNS, kao i mnogih previranja u stranci, oglasilli su se niški socijalisti.

“Naši dosadašnji funkcioneri, koji su ovih dana napustili Socijalističku partiju Srbije, kao predstavnici naše partije u gradskim opštinama skoro deset godina su ostvarivali visoka lična primanja i pri tome rešili sve svoje lične i porodične probleme”, saopštili su iz SPS-a.

U ovoj stranci dodaju da su “podmladili” kadar, što nije odgovaralo starijim članovima.

“Kada smo odlučili da damo jedan novi impuls našoj partijskoj mreži u Nišu, pružajući priliku novim, mladim, školovanim i sposobnim ljudima, oni su to doživeli kao gubitak unapred garantovanih privilegija i odrekli se svih onih ideala u koje su se godinama unatrag zaklinjali”

Odlazak dugogodišnjih funkcionera ne smatraju velikim gubitkom.

“Njihov odlazak u trenucima kada počinje predizborna kampanja ne smatramo gubitkom za Socijalističku partiju Srbije u Nišu. Naprotiv, sigurni smo da smo, dajući šansu mladima i obrazovanima, pokazali da brinemo o budućnosti našeg grada i potvrdili da smo partija sa izuzetnim potencijalima koje će naši sugrađani itekako umeti da prepoznaju”, dodaju u ovoj stranci.

Podsećamo da je Stojković potpisao pristupnicu uživo u programu televizije Belami, gde je gostovao sa predsednikom opštine Palilula Bobanom Džunićem (SNS). Stojković je na čelu skupštine iste gradske ipštine.

10153863 347836908721796 7670638108241010494 nNa njegove navode da su svi predsednici opštinskih odbora SPS-a prešli u druge partije reagovala je predsednica Opštinskog odbora Crveni Krst Lidija Kocić, koja je Niškim Vestima rekla da je ona i dalje u SPS-u i da ne planira da napusti stranku.

“Da li sam bivša predsednica, ne znam, jer se priča o raspuštanju odbora. U svakom slučaju, ja ostajem u SPS-u i nema govora o prelasku u drugu partiju”

Kako dodaje ona je član socijalista od 1990. godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com