Politika

IZOSTAVILI BIVŠEG GRADONAČELNIKA NIŠA Simonović (SDS) nije na izbornoj listi ujedinjene opozicije

Ujedinjena opozicija “Niš, moj grad” predala je potpise i nalazi se pod rednim brojem 3, međutim ni na gradskoj ni na republičkoj listi nema šefa odborničke grupe SDS-a i bivšeg gradonačelnika Niša Miloša Simonovića.

Izvor iz vrha SDS-a kaže da je iznenađen ovakvom odlukom jer je Simonović kao gradonačelnik imao rezultate i doprineo je razvoju grada.

– Simonović je imao rezultate, prepoznatljiv je i ovakav propust nije smeo da se dogodi. Pitam se da li su ga zaboravili, ili je on jednostavno “digao ruke”. Koliko sam upućen on je dosta doprineo ujedinjenju opozicije u Nišu i čudno je to da nije na gradskoj listi, što ocenjujem kao grešku – kaže naš sagovornik.

Nosilac liste je Vladimir Domazet (DS), drugi je Dragoslav Ćirković (SDS), treća je Marina Dejanović, četvrti Branislav Jovanović (NPS), peti Miodrag Stanković (DS), dok šesto i sedmo mesto zauzimaju portparolke Dragana Stojanović Krstić (SDS) i Emilija Marjanović (NPS).

Na devetom mestu našao se bivši većnik za komunalne delatnosti Miodrag Radović, a čak na 19. takođe bivši većnik i visoki funkcioner Boban Mihajlović.

Dok se u u SDS-u čude što nema Simonovića na listi, u Narodnom pokretu Srbije tvrde da je ova lista najbolje moguće rešenje.

Ostatakt teksta pročitajte na Blic.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com