IZBORI NIŠPolitika

“Kreni-Promeni” predao listu za lokalne izbore

Pokret "Kreni - Promeni" predao je danas izbornu listu "Dr Savo Manojlovic – I ja sam Niš – Kreni-Promeni".

Pored kandidata za odbornike predaji je i prisustvovao dr Savo Manojlović, direktor kampanje Kreni-Promeni i kandidat za gradonačelnika u Beogradu.

Kandidat za gradonačelnika je Vladimir Stanimirović, a pored njega na listi za odbornike su i prof. dr Mihajlo Cvetković (profesor na Pravnom fakultetu u Nišu), Dina Marković (mlada aktivistknja i studentkinja Pravnog fakulteta u Nišu), Stefan Đurić (master inženjer, student generacije), Dušan Anđelković (master ekonomista, preduzetnik), Jovan Zorić (doktor medicine) i ostali koji su se do sada bavili aktivizmom, ali su sada rešili da uvećaju sopstvenu odgovornost i uđu u politiku, a potencijalno i gradsku skupštinu.

Foto: “Kreni -Promeni”

“Za ovu listu i ove ljude potpis podrške dalo je preko 1100 ljudi koji su nošeni istim idejama i vrednostima koje baštini naš pokret. Posebno smo ponosni na to s obzirom da je ovo prvi put da smo ušli u izbornu trku, ali mislimo da smo na pravom mestu jer ,,I MI SMO NIŠ”, naveli su u saopštenju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com