Izbori 2020Politika

Izborna lista SPS-JS spoj mudrosti i energije

Predstavnici koalicije SPS-JS predali su svoju izbornu listu u Skupštini grada Niša. Borba za pravdu i jednakost odlika je politike ovih koalicionih partnera.

Listu su predali na nekadašnji Dan mladosti, jer, kako ističu, pored tradicionlnih glasača očekuju i podršku mladih ljudi.

Izbornu listu koalicije SPS-JS svojim potpisima je 2.200 građana.

Foto: S.P.

Imamo jednu od najjačih lista u gradu. Na njoj je sedam univerzitetskih profesora i isto toliko doktora nauka. Po prvi put na listi je i jedan sportski trener, tu su i prosvetni radnici, storičari, sociolozi, advokati. Polovinu liste čine nova lica, jednako uspešna u svom poslu, rečju, ljudi različitih generacija koji do sada nisu učestvovali u političkom životu grada. Naša lista je spoj mudrosti i energije”, rekao je Mile Ilić član glavnog odbora SPS.

Niški socijalisti očekuju podršku građana Niša upravo zbog činjenice da politiku koju su sprovodili do sada neće menjati.

Foto: S.P.

Okosnica naše politike je pravda i jednakost, zdravstvo i obrazovanje za sve, ulaganje u domaće privrednike, da glavne projekte izvode domaća preduzeća, a da podizvođači budu strane firme, ulaganje u poljoprivredu, očuvanje životne sredine. Naš program je dostupan na sajtu stranke, a njegove detalje ćemo u narednih mesec dana predstaviti svim građanima Niša”, kazao je Novica Tončev, potpredsednik SPS.

Jedna od glavnih karakteristika predstojeće političke kampanje je borba za decentralizaciju,

Foto: S.P.

Sa ovom trojkom Tončev-Ilić-Novaković decentralizacija je zagrantovana. Borićemo se da Niš postane administrativni centar jugositočne Srbije. Vreme je da Niš konačno bude cenjen i poštovan grad”, rekao je Igor Novaković predsednik opštinskog odbora SPS Medijana u Nišu.

Jedinstvena Srbija, koalicioni partner SPS, u izbornu trku ulazi sa velikom dozom optimizma.

Foto: S.P.

Pažljivo smo birali kandidate, predali smo celu listu sa najvećim brojem potpisa. Ovo je koalicija koja ima najduži vek trajanja i ja ne brinem za izborne rezultate, kako u Nišu, tako i u Nišavskom okrugu”, rekao je Dejan Ignjatović, koordinator Jedinstvene Srbije za Nišavski okrug.

U Socijalističkoj partiji Srbije kažu da na njihovoj listi nema onih sa kupljenim diplomama i da je spoj mladosti i iskustva njihov adut u borbi za što bolju Srbiju.

Foto: S.P.

Opštinski odbor SPS Medijana u koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom, takođe je danas predao izbornu listu za predstojeće izbore.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com