IZBORI NIŠPolitika

Grupa građana “Dr Dragan Milić” predala liste u Gradskim opštinama Crveni Krst i Pantelej  

Grupa građana “Dr Dragan Milić” učestvuje na svim nivoima na lokalnim izborima u Nišu

Opštinskim izbornim komisijama u Gradskim opštinama Crveni Krst i Pantelej večeras su liste za lokalne izbore 2. juna predali ovlašćeni predstavnici Grupe građana “Dr Dragan Milić”.

Ovim je Grupa građana, koju okuplja niški kardiohirurg prof. dr Dragan Milić, direktor Klinike za kardiohirurgiju UKC Niš, završila posao oko kandidovanja svojih listi jer su predhodno prijavili svoje učešće na lokalnim izborima u Gradskim opštinama Medijana, Palilula, Niška Banja kao i Grad Niš.

Kako je izjavio prof. dr Dragan Milić, nosilac liste za Grad Niš i Gradsku opštinu Medijana Grupa građana “Dr Dragan Milić” sakupila je gotovo 4000 potpisa podrške za šest dana.

“Hvala Nišlijama na neverovatnoj podršci”, izjavio je doktor Milić.

Prvi na listi za Gradsku opštinu Palilula je producent Oliver Paunović, mašinski inženjer Mića Jevtić prvi je na listi u Gradskoj opštini Pantelej a nosilac liste za Gradsku opštinu Crveni Krst je pukovnik u penziji Nenad Marković.

I Opštinskoj izbornoj komisiji u Niškoj Banji ranije je predata lista čiji je nosilac ekonomista Miloš Milenković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. @ Dragan… @ Cudno je da ne zameras preletanja na stotinu radikala, zutih, DSS-ovca, G17- ovca i ostalih preletaca u interesnu grupaciju, zvanu sns, vec 12 godina, a ovom si jednom nasao da je u problemu, zbog matevcanina Dinica? Alo, mnogo ste bre prozirni, do juce ste se kleli u Drvara, sad ste videli da Doktorova grupa gradjana raste, pa ajd kod njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com