Društvo

Komunalci rasterali bakice koje prodaju cveće

Komunalna policija jutros je na pijaci “Boško Buha” u Nišu obavila redovnu kontrolu vanpijačne prodaje. Na desetine prodavaca cveća, voća i povrća bili su prvo upozoreni da se sklone sa mesta gde ne smeju da prodaju svoju robu. Posle upozorenja oni koji nemaju dozvolu za prodaju su i otišli.

Na svakoj niškoj pijaci vanpijačna prodaja redovna je pojava, Komunalna policija svakodnevno obilazi niške tržnice i opominje nelegalne prodavce da je njihova trgovina kažnjiva zakonom. Mnogi prvo budu upozoreni, neki dobiju pisane prijave.

bakice sa cveem

Već u osam sati jutros niški komunalci bili su na terenu. Obišli su pijacu na Bulevaru Nemanjića i tamo zatekli na desetine prodavaca cveća, voća i povrća. To su uglavnom stariji ljudi koji u pletenim korpama donose nešto voća i povrća kako bi zaradili koji dinar njihovom prodajom. Često u plastičnim kantama od farbe nađe se po koji cvet, tek da se zaradi nešto. Svi oni morali su da se sklone jer je vanpijačna prodaja kažnjiva zakonom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com