Izbori 2016

Koalicija oko DS-a predala listu za Crveni Krst

Koalicija okupljena oko DS-a predala je izbornu listu za gradsku opštinu Crveni Krst. Prvi na listi je Bojan Živković, dok je kandidat za predsednika opštine Vladan Vučić, doktor ekonomskih nauka. Vučić je nestranačka ličnost i on je radio u JKP “Tržnica”, poručuju iz ove koalicije.

Kako ističu, za opštinu Crveni Krst imaju konkretne razrađene planove, koji se tiču unapređenja komunalne infrastrukture i zapošljavanja.

“Planiramo da gradimo veliku kvantašku pijacu na teritoriji ove opštine, a iskustvo i projekti našeg kandidata biće značajni za realizaciju tog projekta. Izgradnja kvantaške pijace je nešto što nije rađeno u prethodnom periodu, uz izgradnju saobraćajnog prstena oko Niša, dva nova obdaništa i novih ulica u naseljima Branko Bjegović i Šljaka. Kada je Ivana Milutinovića u pitanju planiramo industrijsku zonu i 10 000 novih radnih mesta, zajeno sa industrijskom zonom u banji” rako je Branislav Jovanović lider NPS-a.

“Imamo čoveka kao što je Branislav Jovanović koji je od 2008. do 2012. godine pokazao kako treba da se vodi Direkcija za izgradnju grada i na koji način treba da se gradi i razvija opština Crveni Krst. Plan je otvaranje novih radnih mesta, rešavanje svih infrastrukturnih i komunalnih problema”, rekao je prvi čovek niškog DS-a Miodrag Stanković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com