Društvo

Niš na Sajmu turizma u Beogradu

Niš će biti izlagač na 38. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 18. do 21. februara.

Turistička organizacija Niš će i ove godine, zajedno sa Regionalnom privrednom komorom Niš, JP Aerodrom Niš i JP “Stara planina” biti jedan od 1000 izlagača na 38. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 18. do 21. februara 2016. godine.

Beogradski Sajam turizma, koji je od 2003. godine, član Evropske asocijacije turističkih poslovnih sajmova – ETTFA i Svetske asocijacije turističkih poslovnih sajmova – ITTFA, je najveća turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi, u okviru koje svoju ponudu predstavljaju svetski touroprateri i turisticke organizacije velikog broja zemalja, hotelijeri, turistički centri…

Prethodne godine na Sajmu turizma je bilo oko 1100 izlagača, a broj posetilaca premašio je 69 hiljada. Međunarodni karakter i značaj ove manifestacije potvrđuje više od 290 inostranih izlagača iz 50 zemalja sveta, koji svoju ponudu izlažu u šest hala sajma.

Posetioci štanda Turističke organizacije Niš imaće priliku da se putem publikacija upoznaju sa aktuelnom turističkom ponudom grada , dok će izgled štanda kao i performansi glumaca dočarati atmosferu starog Niša i njegov meraklijski duh.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com