Društvo

24. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA U NIŠU

Predsednik Skupštine Grada Niša dr Boban Džunić prisustvovao je svečanom otvaranju 24. Međunarodnog sajma turizma, koji će u hali Sportskog centra „Čair“ biti otvoren do 1. aprila.

Ove godine zemlja partner sajma je Severna Makedonija, a gosti izlagači dolaze iz Albanije, Grčke, Bugarske, Mađarske, Crne Gore što predstavlja priliku za promociju inicijative „Otvoreni Balkan“.

dr Boban Džunić, predsednik SG Niš obilazi štandove u razgovoru sa izlagačima

Poželevši gostima dobrodošlicu u carski grad, poznat po svojoj srdačnosti i gostoprimstvu, predsednik Skupštine Grada Niša dr Boban Džunić je istakao da Niš kao raskrsnica puteva između istoka i zapada u dane Sajma treba da bude mesto razmene dobrih ideja i poslovnih planova.

Na Sajmu će se predstaviti turističke organizacije, turoperatori i turističke agencije iz Srbije što je posebno važano imajući u vidu viziju formiranja i promovisanja jedinstvenog turističkog proizvoda jugoistočne Srbije.

Ceremonija otvaranja, dr Boban Džunić, predsednik SG Niš; Foto: TON

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Svratila sam, ocekujuci da vidim napredak, medjutim goreg sajma i smesnijeg gradskog rukovodstva do sada nisam videla.

  2. Napisali ste vest od par pasusa i bukvalno najbitniju rec u naslovu ste napisali pogresno… Za sta neki ljudi primaju platu…strasno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com