Ekonomija

H&M otvara prodavnicu i u Nišu

H&M Hennes & Mauritz AB (H&M), jedan od najvećih svetskih modnih brendova, poznat po modi i kvalitetu po najboljoj ceni na održiv način, najavio je otvaranje tri nove prodavnice u Srbiji. Jedna od njih biće otvorena u Nišu.

Prodavnice će biti otvorene tokom 2016, i to u ulici Kralja Aleksandra u Novom Sadu, što će biti druga prodavnica u ovom gradu, zatim u Retail Parku Shoppi u Subotici, i na trgu Kralja Milana u Nišu, gde H&M do sada nije imao radnje. Više informacija o otvaranju prodavnica uslediće u narednom periodu, kažu iz ove kompanije.

I gradonačelnik Niša Zoran Perišić je potvrdio da će jedna poznata kompanija u oblasti tekstila otvoriti prodajni objekat u Nišu, na porvršini od 3000 kvadrata.

rkbeograd2

“Ugovor je potpisan pa mogu da saopštim da će posle rekonstrukcije unutrašnjosti i dela fasade ova kompanija otvoriti prodajni objekat u nekadašnjoj robnoj kući “Beograd” na samom početku Obrenovićeve ulice. Precizan rok za otvaranje je za sada nepoznat, jer je za redkonstrukciju po njihovim standardima potrebno oko četiri meseca, ali izvesno je da će to biti tokom ove godine, najavio je Perišić.

H&M posluje u Srbiji od 2013. godine. Trenutno kompanija ima šest prodavnica u četiri grada – tri u Beogradu i po jednu u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com