Lica Niša

Bilbord skinut, fontana radi

Sasvim druga slika na Trgu kralja Milana ovih dana. Fontana na centralnom gradskom trgu radi već neko vreme, na radost dece, a mega bilbord sa strogim pogledom g. Miše Vacića je skinut, jer više nema smisla da tamo stoji, a i zakupnina je odavno istekla.

Niške vesti sa zadovoljstvom objavljuju da su prve zapazile depresivni izgled suve fontane i neumesno dug boravak izbornog bilborda u najstrožem centru grada.

Nije ni važno ko se prvi setio, važno je da ima reakcije na dobronamerne kritike.

Foto: S.P.

Možda su to male stvari, ali sada je sasvim druga slika i lep doživljaj na glavnom gradskom trgu. Doduše, bio bi još lepši ako bi se na upražnjenom mestu ponovo našao neki bilbord. Neki lep. Gradski.

Foto: S.P.

Vodimo računa i o malim stvarima: samo je lep Niš – naš Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Bravo.
    Ali sada im skrenite paznju da ta fontana nije ispravna otkad je napravljena pre 30 godina i da mlazovi vode i du ukrivo i nsinhronizovano.

    Odlicna je prilika da se sredi sad kad se sredjuje ostatak trga.

    1. Izbacite kineze… pored kvakitetne skole, lux hoteka i ostalog sadrzaja , PANDA ILI KAKO VEC kraci TRG. Strasni

  2. Posto ste novinari i imate uticaja na raspale politicare koji nemaju bas mnogo pameti, zasto in ne date ideju za taj bilbord tipa ako nema reklame neka ide slika grada, unicef, podrska deci obolele od raka itd… Onaj ko plati bilbord odmah skinuti kada istekne zakup i postaviti nesto od predlozenog. Siguran sam da mozete da dodjete do gradonacelnice i date joj predlog koji verujem da kao zena ne moze da gleda takav nemar u centru kao sto gledao Bulatovic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com