Lica Niša

Zaboravnost, nemarnost, ili…

Lep je naš Niš. Biće i lepši: centralni trg se uveliko rekonstruiše. Radi se na mostu, ispred Tvrđave, u parku, na keju…

A u centru centra, dakle baš kod spomenika oslobodiocima Niša, dve čudnovate stvari.

Kao prvo, fontana. Da li je to uopšte fontana? Fontana je kad teče voda i izbija svežina. Opšta potreba, naročito u letnjim sparnim danima. Kad nema vode, to nije fontana nego betonirana rupa.

Ako je zbog korone, onda neka bude da je to u redu.

Foto: S.P.

A iznad betonske rupe, sa najvećeg bilborda u gradu smeštenog na zgradi u vlasništvu Samostalnog sindikata, već više od dva meseca posmatra nas Miša Vacić, lider partije Srpska desnica. On je, kako piše – „Za domaćinski Niš“.

Foto: S.P.

Mega bilbord je verovatno iznajmljen u predizbornoj kampanji, i to je u redu. Ali na koliko je iznajmljen? Na mesec, dva, tri? Na neograničeno? Ako jeste, šta se može. Ako nije – opet smo svedoci nemarnosti. Ili zaboravnosti.

Jedan turista je pre neki dan, videvši džinovski bilbord, pitao da li je reč o nekom počasnom građaninu Niša.

Izgled „najcentralnijeg“ dela centralnog trga je u pitanju! Mislite o tome.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. “betonirana rupa” bas lepo opisuje trenutni izgled centra. Takodje bilbordu tu nije mesto ali se savrseno uklapa u tu trenutnu sliku centra. Bez obzira na ove mane volim svoj Nis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com