Sport

Radnički protiv Partizana za evropsku vizu, crno-beli žele trijumf (nedelja, 19 časova, SASTAVI)

Dovoljno je reći da u Nišu gostuje beogradski Partizan i sve je jasno. Biće to fudbalski praznik na Čairu, a značaj meča između Radničkog i crno-belih je tim veći što niški klub još uvek ima šansu za visok plasman i izlazak na međunarodnu scenu

Radnički (Niš) – Partizan (nedelja, 19 časova, TV Arena 1)
Stadion na Čairu. Sudija: Milorad Mažić. Pomoćnici: Milovan Ristić i Dalibor Đurđević.
RADNIČKI: A. S. Jovanović, Petrović, R. Bulatović, Lakić-Pešić, D. Bulatović, Marjanović, Đuričković, A. M. Jovanović, Tomić, Apostolović, Mrkić.
PARTIZAN: Šaranov, Vulićević, Gogua, Milenković, Bogosavac, Lukić, Everton, Kosović, Golubović, Božinov, A. Stevanović.

Pobeda fudbalera sa Čaira nad osvajačem ovogodišnjeg Kupa Srbije i eks šampionom bila bi kruna izuzetne sezone Radničkog koji već godinu i po uspešno vodi mladi i ambiciozni stručnjak Milan Rastavac.

– Drago mi je što je atmosfera pred duel sa Partizanom prava fudbalska i radujem se što će se naša ekipa, s obzirom da nam je ovo poslednji meč u sezoni, do naredne oprostiti od svojih navijača u utakmici sa renomiranim i jakim protivnikom. Imajući u vidu da smo u dobroj formi, da igramo i veoma efikasno očekujem da će naši fudbaleri dati sve od sebe da napravimo još jedan podvig – rekao je trener niškog superligaša.

Kvartet na odmoru, Partizan u Niš bez Ilića, Brašanca, Mihajlovića i Jovanovića

– Biće igrača koji neće da putuju u Niš, dobiće odmor zbog obaveza u kvalifikacijama za Ligu Evrope, koje nas ubrzo očekuju. Posle meča sa Radničkim neki fudbaleri će otići na odmor. Želimo starijima i onima koji su izneli teret sezone, koliko je to moguće, da damo šansu da se adekvatno odmore pred ono što nas očekuje.

Opširnije na Sportski Žurnal

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com