Izbori 2016

Niš, moj grad – Da ponovo gradimo i radimo!

”Ova lokalna vlast je imala šansu u prethodne četiri godine i čini mi se da je nije iskoristila. Niš ima lošu i neuspešnu lokalnu vlast i došlo je vreme za promene na bolje. Građani Niša treba da uporede kako je bilo ranije u prethodnoj lokalnoj vlasti, a kako je danas. Nudimo našim sugrađanima da Niš bude ponovo jedno veliko gradilište, da ponovo gradimo i radimo”, rekao je Branislav Jovanović, jedan od lidera koalicije ”Niš, moj grad!” i predsednik niškog odbora Narodnog pokreta Srbije na završnoj konferenciji za novinare.

Jovanović kaže da želi da se u Nišu ponovo otvaraju nova radna mesta, grade nove fabrike, ulice i bulevari, škole, nova obdaništa, sportski tereni, hale, kao u vreme prethodne lokalne vlasti.

”Sve ono što se nije desilo u vreme ove lokalne vlasti, u prethodne četiri godine, mi obećavamo da ukoliko preuzmemo odgovornost u gradu na ovim izborima da će Niš biti ponovo veliko gradilište, da će se ponovo graditi bulevari, ulice, parkovi koji će krasiti naš grad kao nekada”, kaže Jovanović i poziva građane da 24.aprila zaokruže broj 3.

Dragoslav Ćirković, jedan od lidera koalicije ”Niš moj grad” i predsednik gradskog odbora SDS Niš, kaže da se ova vlast obrukala kad je vršenje vlasti u pitanju.

”Taman je toliko uradila da Niš postane zadnja rupa na svirali. Zato je vreme da ova gradska vlast ode. Ja pozivam Nišlije da 24.aprila ne sede kući, da izađu na birališta i da ovoj vlasti kažu doviđenja, nikad više, možda nekom drugom prilikom. Važni su ovi izbori, važno je da se pokrenemo svi i da Niš napravimo da bude mesto u kome se živi i ostaje”, kaže Ćirković.

Vladimir Domazet, nosilac liste koalicije ”Niš, moj grad!” pozvao je Nišlije da izađu na izbore, jer su, kako kaže, ovi izbori veoma važni.

”Želim da građani, koaliciju ”Niš, moj grad!” koju predvodim, prepoznaju kao koaliciju pravih opozicionih stranaka. Mi smo koalicija koja zaista želi bolje ovom gradu sačinjena i od iskusnih ljudi koji su pokazali da znaju da grade ovaj Niš, a i mladih i stručnih koji treba da nas naslede u ovom poslu. Pozivam građane da se u što većem broju odazovu i da glasaju za listu ”Niš, moj grad!”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com