Društvo

Ginekolog ženu poslao na komisiju jer ima “tumor penisa”

Nišlijka koja je želela genetska ispitivanja bila je u šoku kada su članovi lekarske komisije prasnuli u smeh pošto su videli njenu šifru na uputu. Ginekolog u Domu zdravlja napisao je da ima “tumor penisa”, prenosi Blic.

Budući da joj je majka imala karcinom dojke, ova Nišlijka je želela da uradi genetske analize i otkrije kakve su njene predispozicije za ovu bolest. Kako je rekla za Blic, pokušavala je mesecima unazad da dobije uput za Beograd, jer se ta ispitavinja rade samo u Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Sledeći korak bio je da ode na lekarsku komisiju  Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, od kojih se očekivalo da odobre uput.

“Čim je videla uput, doktorka je počela da se smeje. Rekla mi je da ne može da veruje da je ginekolog napisao da imam karcinom penisa, i da bi bila velika sramota da sa ovakvim uputom odem za Beograd. Zatražila je da se ponovo vratim kod ginekologa i da mu kažem da napiše odgovarajuću šifru “, kazala je Blicu.

Neprijatnoj situaciji su se, na kraju smejali svi, ali je ona ipak morala do Doma zdravlja da se šifra prepravi.

“Doktor je ćutke prepravio šifru, ništa nisam htela da mu kažem. Posle ovoga definitivno ću morati da ga promenim”, kazala je na kraju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com