Sport

“Želja” sa novim trenerom dočekuje pančevački Dinamo

Rukometni klub Železničar, četiri kola do kraja plej-ofa Superlige, pojačao je svoj stručni štab. Nakon odlaska Veselina Vujovića, upražnjeno mesto trenera Nišlija, popuniće Svetislav Beli Jovanović, aktuelni trener Ženskog rukometnog kluba Naisa.

“To je epilog niza sastanaka, konsultacija i postignutih kompromisa, a Železničar duguje veliku zahvalnost gradskom rukovodstvu i upravi Naise, koja je imala sluha da svog trenera na neki način „pozajmi“ komšijskom klubu, sa svešću da su niške rukometašice već ostvarile svoj ovosezonski takmičarski cilj, pošto je tri kola pre kraja plej-ofa Superlige Naisa „zacementirana“ na trećoj poziciji na tabeli”, poručuju iz “Želje”.

Jovanović će debitovati u subotu od 19 časova, kada Železničar u hali Čair dočekuje pančevački Dinamo, sa kojim trenutno deli treću i četvrtu poziciju sa po šest bodova. Ulaz za ovaj meč je slobodan.

“Ključno je da što bolje sastavimo odbranu i da ne razbranimo Zlatanovića, što bi nam u velikoj meri olakšalo posao. Dinamo je preiskusna ekipa i to moramo da znamo. Bekovi Vučković i Dimitrijević vuku mnogo toga, ali, ako mi odigramo na najvišem nivou, verujem da možemo do pobede”, ističe Jovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com